Son zamanlarda popülerliğini bir nebze yitiren bazalar hala uygun fiyatlarıyla dikkat çeken mobilya türlerinden. Özellikle öğrenci evlerinde sıklıkla görebildiğimiz bazalar pratik kullanımları ve fazla yer sıkıntısı yaratmama gibi artılara sahip.

Bakımda önce sizlerle paylaştığımız baza fiyatları kısa süre içinde çok büyük bir oranda değişmedi. Bazı mobilya firmalarının dolar nedeniyle artan fiyatları olmadı değil ama yine de bazalar diğer türlere nazaran daha uygun fiyatlarla dikkat çekiyor. Tabi ki bu uygun kelimesi biraz daha bazayı kullanım amacınıza bağlı. Yatak yerine tercih edildiğinde fiyatın oldukça uygun olduğunu söyleyebiliyoruz J.

Az önce de belirttiğimiz gibi daha önceleri sizlerle baza fiyatları konusunda yeterli diyebileceğimiz bir makale paylaşmıştık. O nedenle tekrar fiyat listesi yayınlayıp baza satan yerlerden bahsetmek biraz gereksiz geldi. Onun yerine daha farklı noktalara değinmek daha yerinde olacakmış gibi geliyor.

Eğer öğrenciyseniz ve maddi olarak yaşadığınız sıkıntının yanında bir de yer sıkıntısının varsa bazaların bu sıkıntıyı rahatlıkla çözebildiğini söyleyebilirim. Gerektiğinde yatmak için oldukça yeterli bir yer olduğunda öğrencilerin sıklıkla tercih ettikleri bir tür.
Son zamanlarda doların yükselmesiyle birlikte baza fiyatlarında da ciddi bir artış söz konusu oldu fakat bu sektördeki firmaların sayısının yüksek olması ve buna bağlı olarak yüksek olan rekabet yine kampanyalarla ve uygun ödeme koşullarıyla baza almayı düşünenlerin işini biraz da olsa rahatlattı. Eğer sizler de baza almayı düşünüyor ve bunun için uygun zamanı bekliyorsanız, doların düşüşünü takip etmektense mobilya firmaların kampanyalarını takip etmek ya da ikinci ele yönelmek daha mantıklı gibi duruyor.

Bahsettiğim konulara tekrar dönüş yapmak istemediğim için ucuz baza nerden alınır, kampanyada olan baza çeşitleri gibi konuları yinelemek istemiyorum.

İlerleyen günlerde de bu konuya değinmeye devam edeceğiz. Farklı firmalara ait farklı baza modellerine ait çeşitli resimlere değinirken ayrıca fiyat listelerine değinip kampanyada olan baza markalarına yer vermeye çalışacağız.

3 Aralık 2008 Çarşamba