Fiyatların yapı ve dekorasyon üzerindeki yeri tartışılmaz derecede büyük. Zaten hangi alanda büyük değil ki. Bir müşteri istediği kadar maddi durumu yerinde olsun yine de verdiğin paranın hakkını en iyi şekilde almak ister. Zaten bu nedenle çoğu ürün fiyat/performans ya da fiyat/kalite oranlarına göre değerlendirilir. Yani verilen, harcanan miktarın son kuruşuna kadar hak edilmesine dikkat edilir.

Bu aslında günlük yaşantımızda da geçerli bir durum. Gerek ihtiyacımız olsun gerekse olmasın alacağımız ürünün her zaman aynı kalitede ve daha ucuz olanını almaya çalışırız. Bu nedenle markaya paran vermemeye, kaliteye vermeye dikkat edilmeye çalışılır.

Ama bunları tespit etmek her zaman kolay olmaz. Çünkü reklamlar ya da yanlış bilgilendirmeler bizim bu statüde ürün bulmamızı zorlaştırır. İşte bu duruma bir son getirmek adına fiyatlar konusunda kapsamlı içeriğe sahip olan fiyatlar.biz bizlere merhaba diyor. Fiyatlar başlığını taşıyan sitede özellikle yapı ve dekorasyon adına oldukça kapsamlı fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz. Site daha yapım aşamasında olmasına ramen, ilk günlerinden oldukça iddialı bir giriş yaparak bizleri etkiledi. Umarız ilerleyen günlerde de yayın hayatına aynı hızla devam eder ve kapsamlı fiyat bilgileriyle, kalite kıyaslamalarıyla bizleri bilgilendirmeye devam eder.

Yayın hayatlarında onlara başarılar diliyoruz. Saygı ile selamlıyoruz :|

21 Eylül 2008 Pazar