Evlerin yenilenmeye başladığı alanların başında mutfaklar geliyor. Sizlerde yazın gelmesiyle birlikte evi yeniden gözden geçirmeye, yenilemeye başlayanlar arasındaysanız amerikan mutfak modellerine ait resimlere yer vermeye çalışıtığımız galerimizi ziyaret etmek isteyeceksinizdir.


Daha önceki tarihlere ait incelemelerimize göz atanlar mutfak uygulamalarına ait örnek resimlerimizi görmüşleridir. Tıpkı uygulama örneklerinde olduğu gibi amerikan mutfak modellerini tanıtırken de en uygun yolun resimler, fotograflar ile yapılabileceğini düşündük. Bu nedenle sizler için ufak bir galeri hazırladık. İlgii kısımdaki bölümden bunlara göz atarsanız yararlı olacaktır.


Aslında mutfak modelleri oldukça kapsamlı bir konu. Özellikle kelebek mutfak gibi sırf bu alana odaklanmış lider firmalar varken tüm ürün yelpazesine yer vermek tabi ki pek de mümkün olmuyor. Yalnız sık kullanılan ve hoş bir dekoratif çizgiye ait olan modellere ait resimleri elimizden geldiği kadarıyla sergileyerek ziyaretçilerimize yardımcı olmaya çalıştık. Bu ürünlere ait fiyatları da yine ilgili kısımdan temin edebilirsiniz.

1 Haziran 2009 Pazartesi