PEk çoğunuzun da fark edeceği üzere bu aralar kaplama üzerine hizmet veren firmalara ait fiyatları mercek altına almış bulunuyoruz. Kütahya seramikten sonra hizmet kalitesiyle dikkat çeken bir diğer firma da Yurtbay Seramik olarak karışımıza çıkıyor. Her ne kadar diğer kaplama firmaları kadar adını sık duymasak da aslında Yurtbay seramik ucuz diyebileceğimiz uygun fiyat aralıklarına sahip seramk modelleri ile dikkat çeken bir firma olarak karşımıza çıkıyor.


Havaların ısınmasıyla birlikte mekanlardaki tadilat ve yenileme çalışmalarının artması bu alanda (kaplama, döşeme) faaliyet gösteren pek çok şirketin de dikkatini çekmiş durumda. Bu nedenle artan rekabet fiyatları bir nebze olsun aşağa çekebiliyor. Aslında bu iş yoğunluğundan bu ürünlere ait uygulama maliyetlerinin artması (arttırılması desek daha doğru olur) tüketiciye pek de yansımıyor. Hatta kışa göre daha yüksek seramik uygulama fiyatlarına bile rastlamanız mümkün.


Kaplama alanı ülkemizde pek çoğumuzun bildiğinden çok daha gelişmiş bir durumda. Aslında bu yapı alanındaki pek çok kategori için geçerli. Bugün bir piyasa araştırması yaptığınızda irilli ufaklı pek çok seramik üreticisi ile karşılaşmanız mümkün. Biz de bunlara ait fiyat listelerini çok kapsamlı olmasa da derlemeye çalıştık. Fiyat listeleri kategorimiz altında güncel yurtbay seramik fiyat listesi başta olmak üzere pek çok kaplama firmasının da ürünlerine ait maliyet bilgilerini bulabilirsiniz. Ayrıca seramik uygulama örneklerine ait resimlere de göz atmadan geçmeyin derim.

1 Haziran 2009 Pazartesi