Yazın da gelmesiyle birlikte evlerdeki yenilenma arayışları daha da artmaya başladı. Bunların başındaki unsurlardan biri de yataklar olarak karşımıza çıkyıor. Özellikle son zamanlardaki kampanyadaki yatak modelleri tüketiciyi bu konuya biraz daha itiyor. Bu yazımızda da ucuz yatak modellerinden bahsederek daha çok istikbal yatak fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.


Sizlerde herhangi bir ürün almadan önce sıkı bir piyasa araştırması yapanlardansanız, mobilya alanındaki son zamanlarda artan kampyanlar dikkatinizi çekmiştir. Bu sadece İstikbal, Arstil, Bellona gibi belli başlı mobilya firmalarındaki indirimlerden ibaret bir durum değil. Bir kaç ay öncesi gündeme gelen kdv ve ötv indirimi bu sektöre çok ciddi bir şekilde fiyat indirme şansı tanıdı. Bu durum hem firmalara hem de şüphesiz ucuz fiyata yatak modellerine sahip olabilecek tüketiciye yaradı.


Bu indirimlerin en etkili bir şekilde görüldüğü firmalardan biri de istikbal mobilya oldu. Bunu reklamlarla en iyi şekilde duyurmasının da büyük bir etkisi var tabi. Sizler de 2009 indirimdeki istikbal yatak fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız sitemizdeki fiyat listelerine göz gezdiribilirsiniz.

Etiketler: ,

1 Haziran 2009 Pazartesi