Havuz ürünlerine de daha önceleri yer vermiştik. Bunlardan önemli bir tanesi de dalgıç pompaları olarak biliniyor. Aslında bu ürünleri direkt olarak havuz ürünü olarak değerlendirmek ne derece doğru bilmiyorum ama genellikle bu alanda faaliyet gösteren firmalarda satıldıkları için böyle bir genelleme yapmak çok da yanlış olmaz herhalde diye düşündüm.


Dalgıç pompası fiyatları markadan markaya, ilden ile tahmin edebileceğiniz gibi değişiyor. Yalnız profesyonel amaçlı kullanılan modellerin ülkemizde çok da yaygın olarak bulunamadığını da belirtmeden geçmeyeyim. Zaten dalgıç aksesuarları, kullanım alanı geniş ürünler olduklarından dolayı genel anlamda havuz ürünü satan yerlerce temin edilmesi yetersiz olabiliyor. Bu nedenle dalgıç pompası gibi ürünler alırken yalnızca güncel fiyatları değil, aynı zamanda bu ürünlerin yurt dışında hangi markalarca üretildiğini ve hangilerinin artık güven kazandıracak seviyeye ulaştığını da araştırmak gerekiyor.


Bizler yine de Türkiye’deki piyasadan haberdar olmak isteyen arkadaşlar için havuz ürünlerinin fiyatlarına yer verdiğimiz listede dalgıç pompalarına da yer vermeye çalıştık. Elbette çok fazla çeşide değindiğimiz söylenemez ama yine de incelerseniz az da olsa fikir sahibi olmanızı sağlayacaktır.

1 Haziran 2009 Pazartesi