Sitemizin uzun bir süredir açık olmasından dolayı yeni ziyaretçilerimiz aradıkları içeriğe rahatça ulaşamayınca sıkıntı yaşıyorlar. Bunun önemli bir nedeni sanırım blog site olayının kendisi. Burada şaşalı menülerle kolay bir site navigasyonu hazırlamayı bizler de çok isteriz ama Blogger’ın bize sağladığı sistem bu. Bu nedenle yeni gelen ziyaretçilerimiz mutlaka menümüzde bulunan site arşivimize göz atmalarını tavsiye ediyoruz.

Site içeriğimizden kısaca söz etmek gerekirse, asıl amacımızın çeşitli iç – dış yapı ve dekorasyon ürünlerinin modellerini ve fiyatlarını bir arada toplamak olduğunu söyleyebiliriz. Bu amaçla sitemizde öncelikle iç dekorasyonun unsurlarının başında gelen stropiyer ve kartonpiyer gibi unsurlara yer verdik. Kartonpiyer fiyatlarını, örnek stropiyer uygulamalarını sizlerle paylaştık. Bunların örnek resimlerle anlatarak daha da kalıcı olmaya çalıştık. Bunların dışında çeşitli firmalara ait asma tavan modelleri örneklerini ya da diğer asma tavan çeşitlerini sizlerle paylaşmaya çalıştık.

Aslında zamanla beraber bu içeriği biraz konsept dışına taşarak genişlettiğimizi söyleyebiliriz. Artık sitemizde kapı modellerini – özellikle de Amerikan panel kapı çeşitlerini – kapsamlı bir şekilde bulabilirsiniz. Bu kapı çeşitlerinde sadece fiyat bilgisi değil ayrıca “nasıl yapılır, montajı nasıldır, nasıl boyanırlar” bunların da üzerinde durmaya çalıştık.

Kapı türlerinin de dışında kalan içeriğimiz ise yine iç ve dış yapının unsurlarından olan yer döşemeleri – kaplamaları oldu. Parkelere, mermer döşemelere yer verdik. Bunların dışında ise fayans çeşitlerine, fayans nasıl döşenir gibi konulara da yer ayırmaya çalıştık.
Tüm bu içeriğe site arşivimizde günlere göre sıralanmış bir şekilde rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Sizlerle şimdilik burada veda ediyoruz. Umarım sitemiz sizlere yararlı olur ve zamanla daha geniş bir içerikle daha kapsamlı bir hizmet verebilir.

28 Ağustos 2008 Perşembe