Büro dekorasyonunun her zaman tecrübeli kişiler tarafından yapılması gerekir.Eğer bilgisiz bir kişi tarafından tasarım yapılırsa bu sizin iş veriminizi etkiler.Ofis ortamında iyi işler çıkarmanız için yüksek motivasyona ihtiyacınız vardır.Daha iyi iş, daha çok iş, daha çok iş daha çok para demektir.Eğer dekorasyonu kendiniz yapmak istiyorsanız duvar renklerinden başlamanız daha iyi olacaktır.Duvar renkleri sizin istekleriniz doğrultusunda şekillenmelidir.

ofis-dekorasyon

Duvar renkleri ile mobilya renkleri birbiri ile uyumlu olmalıdır.Mobilya seçimlerinizde ise işinizin türüne göre seçim yapmalısınız.Çok fazla dosya biriken bir masanız varsa geniş bir masa ve buna göre rahat bir koltuk olmalıdır.Büronuzun tasarımı yapmak size sıkıcı gelmemeli, severek yapılmalıdır.Çünkü, günün büyük bir bölümünü geçirdiğiniz ofisiniz şık ve rahat olmalıdır.

buro-dekorasyon

Standartların dışında mobilya tercihleriniz için özel üretim mobilyalar ideal olabilir sizin için.Mobilya alırken direk fabrikadan almak size tasarruf sağlayacaktır.

Türkiye de üretim yapan başlıca ofis mobilyaları imalatçıları ; Detay Ofis Mobilyaları, Kök Grup, Simge Büro, Casella'dır...

4 Ekim 2009 Pazar