Eskimiş mobilyalarınızı atmak yerine biraz uğraş verip zımparalayarak, yeni bir renk vermek koşuluyla modern bir şekle kavuşturabilirsiniz.Eğer boyama fikri cazip gelmediyse, duvar kağıtları satan bir yerden ahşap görünümlü yapışkanlı duvar kağıtları alarak sehpalarınıza yapıştırabilirsiniz.Duvar kağıtlarını alırken dikkat etmeniz gereken nokta ise, duvar kağıdı ile masanın renklerinin uyuşması.

dekorasyon-tadilat

Eski mobilyalarınızı vazgeçilmez kılmak için ise mat boya ve vernik kullanmanız gerekebilir.Bu işlemleri yaparken vernik ve mat boya kullanmak en doğru seçim olacaktır.Bir diğer konuda fayanslarınız... Artık gözünüze güzel görünmüyorlar mı ? Yıprandılar mı ? O zaman sprey fayans boyalarını üstlerinde kullanmak şahane sonuçlar verecektir.Evinizdeki tüm fayanslar yeni bir görünüme kavuşacaktır.

dekorasyonvetadilat

Dolaplanız evinize girenlere ilk intibayı veren kapılarınız mı eskidi ? Kapı kollarını, kulpları değiştirebilir, ahşap boyalarla taze bir görünüme sokabilirsiniz.Perdeleriniz mi yıprandı ? Yıpranan yerlerini odanın ambiyansına göre materyallerle kapatmak hoş bir fikir değil mi ?

1 Ekim 2009 Perşembe