yeni abiye modelleri

Yeni abiye modelleri gelinlik modelleri ile birlikte daha da popüler hale gelmeye başladı. Özellikle bu aralar uzun ve kabarık modellerin moda olduğunu söyleyebiliyoruz. Tabi abiyeler için bu tarz bir model kısıtlaması söz konusu değil ama daha çok bu tarz kıyafetlerin tercih edildiğini söylemek çok da yanlış olmaz. Zaten 2009 abiye modelleri ile 2010 ile gelen yeni modellerin kataloglarını incelediğinizde bunu rahatlıkla görebiliyorsunuz.

31 Ekim 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 01:16

kitaplık modelleri ve fiyatları

Kitaplık modelleri ve fiyatları hazır çözümlerle birlikte bir hayli düşmeye başladı. Yapı marketlerden mesela Koçtaş’tan alabileceğiniz hazır bir kitaplığı oldukça kolay bir şekilde kendiniz de kurabilirsiniz. Genellikle mdf yapıda olan bu ürünlerin de kalite modelleri var. Bunların fiyatları daha yüksek oluyor ama uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Ucuz mdf ürünlerdeki gibi eğilme, yamulma gibi sorunlar olmuyor en azından.

30 Ekim 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 01:15

ucuz gece elbiseleri

Uzun gece elbiseleri 2010 yılıyla birlikte daha da tercih edilmeye başladı. Bu tarz ürünlerin imalatını yapan bir çok atölye de var. Gece kıyafetleri ve gelinlik adına zaten bu sene biraz daha uzun ve kabarık modellerin tercih edildiğini söyleyebiliyoruz. Abiye imal eden bir çok yerde uzun gece elbiselerini de bulabilirsiniz. Kullanılan kumaşın uzun ve kaliteli olmasına rağmen fiyatların diğer modellerle hemen hemen aynı civarda olduğunu da söyleyebiliriz.

29 Ekim 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 01:15

2010 yazlık tunik modelleri

2010 yılı yazlık tuniklerin yine sıklıkla kullanılacağı bir yıl olacakmış gibi duruyor. Mağazalara da baktığımızda yazlık tunik modellerinin oldukça fazla olduğunu görüyoruz. Bunlar 2010 yılında yine moda olacakmış gibi duruyor. Oldukça popüler markaların 2010 kreasyonlarında tuniklere oldukça yer ayrılmış gibi duruyor. Giyim ile uğraşanların 2010 tunik modellerini yakından takip etmeleri yararlarına olacak gibi duruyor.

28 Ekim 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 00:10

Derya Baykal örgü modelleri

Derya Baykal uzun süredir örgü modelleri ve bunların yapılışları üzerine farklı örnekleri bizlere sunuyor. Bunlarla ilgili kapsamlı bir derleme yapmıştık. Gerçekten de çok sayıda resmi bir araya getirdik. Eğer Derya Baykal’ın anlatımlarını yaptığı örgü modellerini merak ediyorsanız arşivimizdeki o resim galerisini incelemenizi şiddetle öneririz.

27 Ekim 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 00:10

halkalı havlu kenarı örnekleri

Halkalık havlu kenarı örnekleri yeni modeller arasında bulunan ve bu aralar çokça tercih edilen yeni bir kenar modeli olarak karşımıza çıkıyor. Dantel ile uğraşanların yakından takip ettikleri bu kenarlara ait birçok resmi ve yapılışları hakkındaki ayrıntıları daha önceki günlerde de sizlere sunmuştuk. Detaylar için arşivimizdeki görsel anlatımlara bakabilirsiniz.

26 Ekim 2010 Salı

posted by nesin sen? at 00:10

yeni havlu kenarı örnekleri

Havlu kenarı örneklerine ve oyaları sürekli olarak yer vermeye çalışıyoruz. 2010 ile beraber oldukça yeni havlu kenarı örnekleri de sağda solda dolaşmaya başladı. Bunları da derleyip yine oya galerimize ekledik. Dilerseniz oraya bakın bu yeni örnekleri toplu bir şekilde görebilir ve değerlendirebilirsiniz. Detaylar için arşivimize bakınız.

25 Ekim 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 00:09

mutfak dolapları modelleri

Mutfak dolapları modelleri markalara göre büyük oranda değişebiliyor. Son zamanlarda hem mutfak hem de banyo dolaplarındaki çeşitliliğin arttığını ve rekabetin artmasıyla fiyatların düştüğünü söyleyebiliriz. Artık o kadar da gösterişli modeller yok ama özellikle mutfak dolapları modellerinde kullanılabilirliğin oldukça arttığını söyleyebiliriz. Aslında bu görünümden çok daha önemli bir nokta.

24 Ekim 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 00:09

boncuklu oya örnekleri

Boncuklu oya örnekleri örgü ile uğraşanların sürekli olarak göz önünde bulundurdukları şık örnekler olarak biliniyor. Bunların yanında pullu oya örneklerinin de çokça kullanıldığını söyleyebiliriz. Benzer olarak dekorasyona yönelik farklı oyalarda bu aralar oldukça yaygın. Bunlarla ilgili resimlerden oluşan galerimiz konu hakkında fikir verebilir.

23 Ekim 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 00:09

Doğtaş pasifik serisi

Doğtaş pasifik serisi mobilya ile ilgilenenlerin mutlaka dikkatini çekmiş olduğunu düşündüğüm ayrı bir seri olarak değerlendirilebilir. Yatak odası mobilyalarından oluşan bu serinin oldukça dekoratif özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Doğtaş’ın yeni köşe takımları da bu seri ile uyum halinde gibi duruyor. Fiyatlarının ise biraz pahalı olduğunu söyleyebiliriz ama kampanyalar ve ödeme koşulları yardımcı oluyor gibi biraz.

22 Ekim 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 00:08

Lazzoni mobilya modelleri

Lazzoni mobilya dekorasyon alanında oldukça uzun süredir hizmet veren ve daha çok koltuk takımları ile dikkat çeken bir isim olarak biliniyor. Bu aralar yaptığı kampanyalar ve ucuz fiyatları ile de ön planda. Daha çok oturma odaları ve salonlar için mobilyalar yaptığı bilinen bir durum. Bunun dışında oldukça modern çizgilere sahip ürünlere sahip olduğunu da söyleyebiliriz.

21 Ekim 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 00:08

mineral sıva nedir

Mineral sıva simli boyalardan sonra bu aralar tercih edilen ayrı bir kaplama tekniği olarak karşımıza çıkıyor. Duvar boyasının bu tarz sıvaların üzerine atıldığında daha uzun süre sorunsuzca tuttuğu söyleniyor. Ne kadar geçerli bir varsayım bilmiyorum ama mineral sıvaların artık yaygın bir şekilde kullanıldığı bir gerçek. Bunların farklı esaslı olan çeşitleri de bulunuyor. Fiyatları arasında pek bir fark olmadığını düşünürsek gayet tercih edilebilirler.

20 Ekim 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 00:08

tuvalet ve banyo modelleri

Tuvalet ve banyo modellerindeki çeşitlilik bu aralar bu alanlardaki dekorasyona verilen önemin artmasıyla birlikte sayıca artmaya başladı. Tuvalet değil de özellikle banyolar için bunun geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Farklı banyo mobilyaları ve klozetler için yeni çıkan çeşitler ve modeller bunun en bariz göstergesi sanıyorum. Tabi farklı banyo dekorları da bulunuyor. Bunları da inceleyebilirsiniz.

19 Ekim 2010 Salı

posted by nesin sen? at 00:07

banyo nasıl dekore edilir

Salon dekorasyonunda sonra banyolar adına da nasıl dekore edilir tarzı sorular oldukça sorulmaya başlandı. Banyo dekorasyonu yeni yeni dikkat edilmeye başlanılan bir alan aslında. Biz de bunun için bu alanda farklı resimlerle birlikte sizlere fikir kazandırmaya çalışmıştık. Gerçekten de en sağlıklı metot kataloglardan ve internetteki kaynaklardan bol sayıda banyo dekorasyonu örneği incelemek gibi duruyor. Bunlarla ilgili resimleri galerimizde bulabilirsiniz.

18 Ekim 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 00:07

cam sehpa çeşitleri ve fiyatları

Cam sehpalar kullanımları çok rahat olmasa da şık duruşlarından dolayı sürekli tercih ediliyorlar. Fiyatları ve çeşitleri de oldukça fazla diyebiliriz. Gerçi ucuz fiyatlara sahip sehpa çeşitleri de bulunuyor. Bunları yine mobilya satan yerlerden rahatlıkla temin edebilirsiniz. Ama şık cam sehpa çeşitlerinin fiyatlarının yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Kırılgan yapıda olmaları da ayrı bir handikap tabi ki.

17 Ekim 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 00:07

mutfak corian tezgah alüminyum alınlık

Mutfak corain tezgah ve özellikle de alüminyum alınlık konusunda yeni yeni duymaya başladığımız bir isim. Tabi farklı modelleri bulunuyor ve bu modellerde de uygulanan ilginç boya teknikleri mevcut. Bunlarla ilgili detayları anlatan ve modellerine ait resimleri içeren bir incelemeyi iki hafta buradan sizlere göstermeye çalışmıştık. Detaylar için ona da bakabilirsiniz. Yeni bir trend olduğu ortada gibi duruyor.

16 Ekim 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 00:06

hediyelik kutu satın al

Hediyelik kutular belki hediyenin kendisinden daha önemlidir. Bu nedenle artık bunlar bile ayrıca satılıyorlar. Hediyelik kutu satın almak isteyen bir çok ziyaretçimiz var ama biz genelde yapı dekorasyon ağırlıklı hizmet verdiğimiz için bu ürünlerin satışını yapmıyoruz. Yine de pek çok hediyelik eşya satan yerlerde bu tarz şık kutular da bulunuyor. Oralardan hediyelik kutu satın alabilirsiniz.

15 Ekim 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 00:06

kalın perde modeleri 2010

Kalın perdeler aynı kabarık gelinlikler de olduğu gibi 2010 yılında tercih edilen abartı ürünler arasında bulunuyor. Ama yine de bir çok perde markasının kalın perdelere ağırlık vermesi modanın bu yönde ilerlediğini görmemizi sağlıyor. Tül gibi ürünlerde de yine benzer çizgiler sahip. 2010 kalın perde modellerine ait galerimizi ve ucuz fiyatları hakkındaki detayları arşivimizde görebilirsiniz. Buradan tekrar etmek çok da anlamlı gelmiyor.

14 Ekim 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 00:04

ev planları örnekleri

Ev planları ile uğraşanların örnek aradıklarını bildiğimiz birkaç gün önce sizlere en planları örneklerinden oluşan bir galeri sunmuştuk. Daha çok dekorasyon ile ilgilenenlerin ve prefabrik ev gibi şeylerle uğraşanların işine yarayacağını düşündüğümüz bu planlara arşivimizden ulaşabilirsiniz. Kapsamlı bir proje gibi olmasalar da fikir verme adına oldukça yeterli olabilirler.

13 Ekim 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 00:04

abajur kağıdı

Abajur kağıdı yapımı üzerine biraz bir şeyler karalamıştık aslında bu size genel anlamda bu ürünler hakkında epey fikir verecektir. Eğer abajur kağıdı nasıl yapılır diye merak ediyorsanız bahsettiğim incelemede detaylarına kadar fikir sahibi olabilirsiniz. Gerçekten de imalatı kolay ve oldukça uygun fiyatlara piyasada bulabileceğiniz ürünlerdir bu abajur kağıtları. Çoğu zaman yapmaya ihtiyacınız olmaz ama yine de fazla bilgi göz çıkartmaz tabi ki.

12 Ekim 2010 Salı

posted by nesin sen? at 00:03

hasır dekoratif gazetelik

Hasır ile dekoratif gazetelikler özellikle yazlık gibi yerlerde pratiklik açısından çokça kullanılıyor. Bunun dışında yine hasır yapıdaki ekmeklikler ve sepetlerde kullanılıyor ve gayet pratik çözümler elde edilmiş olunuyor. Hem dekorasyon adına hem de rahat kullanım adına bu tarz hasır ürünler gerçekten de çok pratikler. Fiyatları da tahmin edebileceğiniz gibi oldukça ucuz.

11 Ekim 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 00:03

avize taşı

Avize taşı olarak kullanılabilecek olan birçok taş var aslında ama genelde maliyetten kısmak adına özel olarak kesilmiş kristal yapıdaki camlar tercih ediliyorlar. Hatta bu gibi taşları üreten crystal adında bir marka dahi bulunuyor. Bunların imalatı çok zor değil ve yerli olanaklar ile de oldukça güzel avize taşlarının imal edildiklerini söyleyebilirim.

10 Ekim 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 00:03

sürgülü portmanto

Sürgülü portmantolar daha çok kullanım rahatlıklarından dolayı tercih edilen ürünleri arasında bulunuyorlar. Farklı yatak odası ve giriş gibi yerlerde kullanılabiliyor. Kapak açma kapama gibi bir dertleri olmadığı için gerçekten oldukça pratikler. Yine sürgülü kısmın üzerine boy aynası gibi uygulamalar yapılabiliyor ve bu aynılar verimli olarak kullanılabiliyor. Kapak açılıp kapanmadığı için bu aynanın kırılması da zor bir iş.

9 Ekim 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 00:02

yadigar hali fiyatları

Yadigar halı oldukça kökenli bir firma ve en az saray halı kadar popüler. Benzer olarak gümüşsuyu halının da aynı popülerlerlikte olduğunu söyleyebilirim. Yeni serilerindeki desenleri ve uygun fiyatları ile yadigar halı bu aralar dikkat çekiyor. Bunun dışında yeni serinin biraz daha kırmızı ağırlıklı olduğunu fakat markanın eski fiyatlarına nazaran bir hayli uygun olduğunu söyleyebilirim.

8 Ekim 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 00:02

dolap içi düzenleyiciler

Dolap içi düzenleyiciler bu aralar çokça kullanılmaya başlandı. İkea’nın bile bu tarz ürünleri var. Tabi ki diğer markaların çok daha ekonomik çözümlerinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Bunlar genellikle gardrop gibi mobilyaların içlerine raf olarak geçen düzenleyicilerden ibaretler ve fiyatları da o kadar yüksek değil. Yer sıkıntısından ziyade düzen sıkıntınız varsa bu gibi ürünlere yönelebilirsiniz. Bunlara ayrıca raf ünitesi gibi isimler de verilebiliyor.

7 Ekim 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 00:02

en ucuz royal porselen

Royal porselenler oldukça kaliteli ama açıkçası çok da ucuz fiyatlara sahip değiller. Yemek takımlarında şıklığa önem verenler bu markaları tercih ediyorlar. Şu kadar kişilik takımlar şeklinde de takımları ya da parça sayısına göre de farklı takımları bulunabiliyor Royal’in. Ama en ucuz royal porselen takımın bile pek de ucuz olmadığını söyleyebilirim. Ama dikkatli bir kullanıcı iseniz bence bu fiyata değer ve şık bir yemek takımını sahibi olmuş olursunuz.

6 Ekim 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 00:01

banyo boy dolapları

Banyolarda yeni yeni tercih edilmeye başlanılan boy dolapları hem dekorasyon hem de kullanılabilirlik açısından oldukça yararlı gibi duruyorlar. Orka gibi markaların bu boy dolaplarında popüler bir marka haline geldiğini söyleyebiliriz. Hem mdf hem de standart dolap malzemelerinden üretilen bu ürünlerin derinlikleri de farklılık gösterebiliyor. Kapak çeşitleri de sürme ya da bildiğimiz kapak şeklinde olabiliyor. KDV dahil fiyatları ise boy dolapları adına yapı marketlere göre değişiklik gösteriyor.

5 Ekim 2010 Salı

posted by nesin sen? at 00:01

ahşap boyana ayna cercevesi

Ahşap boyama da ayna çevreleri çok tercih ediliyor. Bunların genel adına aslında çerçeve de diyebiliyoruz. Blogcu gibi yerlerde de bu gibi uygulamalara ait bir çok resim var. Dekoratif ürünlerin elde edildiği zaten ortada. Cam boyamadan ziyade ahşap boyama ile bu gibi çalışmalar yapmak aslında dekorasyon açısından da oldukça yararlı sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

4 Ekim 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 00:00

lila renk mobilyaya hangi renk duvarla geder?

Lila renk mobilyaya hangi renk duvarların gideceği oldukça sorulan bir soru ama her renge farklı bir renk tercih edilebiliyor sonuçta. Bu biraz daha zevk meselesi. Bence boya markaların katalogları daha detaylı incelenmeli. Oralarda gerçekten de farklı mobilya türlerine göre değişik boya renkleri gösteriliyor ve uyumluluk açısından da fikir verebiliyor. Lila renk de mobilyalarda fazlaca kullanılan bir renktir sonuçta değil mi ?

3 Ekim 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 23:58

yorgan dikimi video

Yorgan dikimi de ayrı bir uzmanlık alanı haline gelmeye başladı ve bunlara ilişkin videolar da hazırlanıyor. Özellikle İstanbul çevresinde yorgan ve kılıf dikimi ile ilgili iş yapan birçok yer bulunuyor. Bunların kılıfından kumaşına bir çok şeyinin özel olduğunu söyleyebiliriz. Genelde nevresim işini yapanlar bu yorgan dikimi mevzusuyla ilgileniyor ve bazıları işi dotnet screencasti çeker gibi video çekme kıvamına kadar getiriyorlar. Tasvip etmiyoruz.

2 Ekim 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 23:58

barbekü modelleri

Barbekü modelleri yazın gelmesiyle birlikte gündeme gelen ve hem dekorasyonun hem de işlevselliğin önemli olduğu bir diğer konu diyebilirim. Farklı barbekü modellerinin değişik fiyat aralıkları olabiliyor. Ucuz olan modeller arasında ise Ferba geliyor. Bunun dışında ise hazır ve seyyar barbeküler de oldukça ucuz fiyatlara sahip ama orjinalinin tadını verir mi açıkçası bilemiyorum.

1 Ekim 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 23:58