çorapta kelebek desen

Kelebek desenli çoraplar daha çok çocukların tercih etmeye çalıştığı ama büyüklerin onlara almadığı ürünler arasında yer almaya devam ediyor. Bu aralar daha da moda haline gelmeye başlamış bu desenli çorapları bence alın yani çok bir fiyat farkı da yok. Sevinsinler. Öyle yani. Bitti.

31 Temmuz 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 01:22

bebek oda avizeleri

Bebek odası için farklı avize modelleri de söz konusu. Oldukça şık duran bu ürünlerin normal avizelerden çok bir fiyat farkı yok. Hatta daha sade modelleri tercih etmeye kaltığnızda çok daha uygun fiyatlar ile karşılaşabilirsiniz. Geçen günlerde de pembe bir bebek odası avizesi için ufak bir resim galerisi yapmıştık. Ona da bir bakabilirsiniz.

30 Temmuz 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 01:22

çekmece sepetleri fiyatları

Çekmece sepetleri bu aralar mutfaklarda çokça kullanılan ürünler arasında bulunuyorlar. Raylı uygulamaları da olan bu ürünlerin yine de genel olarak ucuz olduklarını belirteyim. KDV dahil fiyatları üzerinden indirim yapılan bu ürünleri bir çok yapı market gibi yerlerde görebilir ve alabilirsiniz. Dediğim gibi fiyatları ucuz gibi duruyor.

29 Temmuz 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 01:21

bebek sepeti modelleri

Bebek sepetleri artık doğum yapanlara götürülmesi neredeyse farz olan, gelenekselleşmiş bir uygulama gibi bir şey. Açıkçası gelenek mi, dayatmama mı anlamadım. Sevgililer günü gibi bir olay. Böyle örgülerle dantellere falan süslüyorlar bir de. Hadi kendin hazırlıyorsan bir yere kadar tamam, sanatsal ama bir de bunun hazırını yaptılar usta ? ne diyeyim ? Mahmut diyorum geçiyorum. İyi akşamlar yani.

28 Temmuz 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 01:21

resimleriyle istikbal rejina mutvak modelleri

Resimleriyle birlikte oldukça detaylı bir şekilde incelemeye çalıştığımız istikbal rejina mutfak modelleri bu aralar piyasada gerçekten büyük rağbet görüyor. Uygun fiyatları ve şık çizgileri bunun en büyük nedeni sanırım. Aslında istikbal’i mutfak alanında görmeye pek laışık değiliz ama bu seriyle turnayı gözünden vurmuş gibi duruyor.

27 Temmuz 2010 Salı

posted by nesin sen? at 01:21

mozaik fayans fiyatları

Mozaik fayanslar hem uygun fiyatları hem de rahat uygulama teknikleri ile dikkat çeken yeni nesil fayanslar olarak değerlendirilebilirler. Tabi yine de bir usta bile çalışmakta büyük oranda yarar var. Dekorasyon ile ilgiliyseniz ve ucuz bir çözüm arıyorsanız ucuz mozaik fayansları tercih edebilirsiniz.

26 Temmuz 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 01:21

Polyvore elbise balo

Polyvore daha çok balovari aktiveler için tercih edilen elbiselere sahip. Tabi birbirinden şık modellerinin olduğunu tekrar tekrar söylememe gerek yok. Hem mezuniyet hem de balo gibi etkinliklerde bu tarz elbiseleri rahatlıkla tercih edebilir ve kullanabilirsiniz. Çok fazla da detaya girmeye gerek yok sanırım.

25 Temmuz 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 01:20

Narin moda gelinlikleri

Narin moda bu aralar gelinlik tercihinden göz önünde bulundurulan markaların başında gelmeye başladı. Abiye alanında oldukça şık ürünleri bulunan firmanın koleksiyonu da oldukça zengin. Hem kış hem de yaz için birbirinden güzel modelleri bulunan firmanın ürünlerine bakmadan kolay kolay karar vermeyin derim. Tabi tercih sizin.

24 Temmuz 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 01:20

Genç odası modelleri

Genç odalarına ait modeller tabi ki markadan markaya farklılık gösteriyor. Genel olarak Bellona’nın slide serisinin geçerli olduğunu söyleyebilirim. Bunun dışında istikbal’in de şık ama biraz daha klasikvari modelleri var. Bence Bellona iyidir. Gider. Mutlaka biz göz atın.

23 Temmuz 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 01:20

bebek ikram araba sepetleri

Bebek ikram araba sepetleri artık moda olmaya başlayan ayrı bir uygulama haline geldi. Özellikle doğumdan sonra tercih edilen bu tarz hediyemsi şeyler oldukça güzel aslında. Tabi ki süsleme ve şeker ağırlıklı bir paket gibi bir şey. Hastane gibi ortamlarda da kullanılabiliyorlar. Bu tarz ikramları sizler de tercih edebilirsiniz.

22 Temmuz 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 01:19

neruda odeler

Neruda dekorasyon alanında yeni yeni isim yapmaya başlamış, aslında kökenli bir firma. Deruda modeler galerisinde de bunları görebiliyoruz. Bir çok farklı mobilya ürünü olan firmanın daha çok bu alanda hizmet verdiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

21 Temmuz 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 01:19

koltuk takimlari almanya

Almanya’da da bir çok mobilya markası ve haliyle farklı modelleri olan bir çok koltuk takımları mevcuttur. Bu nedenle burada ayrı ayrı bunlar Almanya’da bulunur bunlar bulunmaz diye incelemiyorum çünkü zaten bir çok takım ithal olarak kullanılıyor yurdumuzda da. Bunların birebir aynısını ya da benzerlerini Almanya’da da bulabilmek oldukça kolaydır.

20 Temmuz 2010 Salı

posted by nesin sen? at 01:19

etsy Kağıt duvar panosu

ESTY daha çok etiketler, katalog ve duvar panoları ile popüler bir marka. Bunların yapımı ile ilgili de birkaç bir şey söylemiştik ama aslında ESTY’nin fiyatları oldukça uygun ve buradan temin etmek çok daha mantıklı olabilir. Desenli ve birbirinden şık modelleri de var. Bir bakın derim.

19 Temmuz 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 01:19

keçeden ev aksesuarları

Şaşırtıcı bir durum belki ama gerçekten de keçe ile yapılan birbirinden şık ev aksesuarları mevcuttur. Dekorasyona önem verenlerin yada hobi olarak bir şeyler ile uğraşmak isteyenlerin deneyebileceği güzel uygulamalar. Bizlerde keçeden ev aksesuarları için ufak bir resim galerisi hazırlamıştık. Ona da bir bakabilirsinz.

18 Temmuz 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 01:18

antre süsleme

Antre süsleme zor ama dekorasyon adına büyük önemi olan unsurlardandır. Özellikle duvar ve giriş yerlerindeki süslemeler gerçekten de direkt olarak mekana özellik katak, şıklık katan uygulamalardır. Bu nedenle antre süslemelerine önem vermeliyiz. Bunlarla ilgili örnekleri dekorasyon galerimizde görebilirsiniz.

17 Temmuz 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 01:18

yan topuz modelleri

Yan topuzlar belki de dağınık saçtan sonra en şık duran saç modelidir. Bu kadar subjektif bir yorumdan sonra genellikle gelinliklerde kullanıldığını söyleyerek az biraz durumu toparlamaya çalışabilirim. Burada model verme gibi bir kaygım yok çünkü geri yapıp çıkan resimlere bakabilirsiniz. O nedenle saçmalamanın ve taramanın doruk noktasındayım. Ooohh. Mis…

16 Temmuz 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 01:17

Çatı katı mutfak dolapları modelleri

Çatı katlarında da mutfak dolapları kullanılabiliyor tabi ki ama bunlara ait modelleri bulmak cidden çok zor. Çünkü özel bir şekilde kesilmeleri gerekiyor ve çatı katları için de standart bir eğim yok. Zaten eğitim standardının olması saçma bir durum olurdu. Bu nedenle ya hazır dolapları kesip modifiye edeceksiniz ya da özel imal ettireceksiniz. İki ucu da boklu deynek diyebilirim.

15 Temmuz 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 01:17

lohusa taçları

Loğusa daha çok anı defterleri ile popüler bir hede ama bunların taçları da mevcut. Bu nedenle bu tarz süsleri de kullanabilirsiniz. Lohusa taçları bir çok yerde mevcuttur ve temin edilmesi o kadar da zor eğil. Genel olarak ucuz modellere sahip olduğunu söyleyebilirim.

14 Temmuz 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 01:16

bebek şekeri modelleri ve fiyatları

Bebek şekerleri ve nikah şekerleri artık gelenek haline gelmiş meseleler. Gelenekten de öte sektör haline geldi ve bunların bir noktada sömürülmesi gerçekten sinirlere dokunuyor. Bebek şekerlerine ait modelleri ve fiyatları inceleyen bir yazı yazacaktım ama dediğim gibi bu durum sinirime dokundu yazmıyorum. Gelenek sömürücüleri sizi. Gerçi bizde olay böyle be usta yani eğtiim, sağlık alayı aynı. Adamlar alışveriş merkezi açıyor tutmayınca okul yapıyor. Ne diyeyim yani değil mi ?

13 Temmuz 2010 Salı

posted by nesin sen? at 01:16

genç odası için desenli duvar

Genç odalarında mobilyalardan sonra en önemli yerlerden biri de duvar olarak karşımıza çıkıyor. Gerçekte de dekorasyonun tamamlanması ve odaya genç odası niteliği kazandırılması için oldukça önemli bir etmen. Bunlarla ilgili farklı desenleri resim galerimizde de görebilirsiniz. Sanılanın aksine oldukça uygun fiyatlı duvar kağıtları ile bu işler halledilebiliyor.

12 Temmuz 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 01:16

Mutfak modelleri fiyatları

Dünkü yazımdan da hatırlayacağınız gibi mutfak modellerinin fiyatları hazır ürün ya da markalı olmalarına göre çok ciddi oranlarda oynuyor. Bunlar için en geçerli çözüm sanırım dekoratif özellikleri de iyi olan hazır çözümlere yönelmek olacaktır. Tabi bütçenize göre bir seçim yapmak durumundasınız ve bu kimi zaman kelebek gibi markalar olurken kimi zaman Koçtaş’tan alacağınız hazır bir mutfak modeli de olabilir.

11 Temmuz 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 04:25

Mutfak tezgahı fiyatları

Mutfak tezgahı fiyatları eğer hazır çözümlere yönelmeyi düşünürseniz oldukça uygun olabiliyor. Bunun dışında özel üretim ya da markları ürünlerin tercihi gibi durumlarda ise yüksek fiyatları ile karşılaşılması oldukça mümkün gibi duruyor. Hazır çözümlerde de oldukça güzel ürünlerin olduğunu aklınızdan çıkarmayın yalnız. En büyük sıkıntı bu nokta da yaşanıyor çünkü. Oldukça şık dekoratif özelliklere sahip ürünler markalılar da ve özel üretimde olduğu kadar hazır mutfaklarda da var.

10 Temmuz 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 04:25

Parke taşı fiyatları

Parke taşları daha çok dış zemin kaplamasında tercih edilen bir dekorasyon aracıdır. Tabi iç cephede de kullanıldığını zaman zaman görebiliyoruz. Yaygın olarak dış cephede kullanılan bu ürünün fiyatları da diğer alternatiflere göre kısmen yüksek. Çok yaygın kullanılan bir ürün olmaması bu durumu açıklamak için kullanılan en yaygın mazerettir diyebiliriz.

9 Temmuz 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 04:25

İç cephe boyaları

İç cephe boyaları en az dış cephe olduğu kadar önem arz eden bir konu. Sadece dekorasyon amaçlı değil aynı zamanda izolasyon açısından da önem taşıyan bu ürünleri almadan önce iyice araştırmakta gerçekten çok büyük yarar var dersem yanlış olmaz. Bu nedenle karar vermeden önce iyice ölçüp tartın. Boya renkleri de bu ölçüp tartma konusunda bir etmen olabilir elbette ama öncelikli olarak kaliteye ve izolasyon açısından nasıl sonuç vereceğine bakın derim.

8 Temmuz 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 04:25

Cam cephe giydirme

Cam cephe giydirme son zamanlarda popüler olan bir diğer kaplama metodu olarak karşımıza çıkmaya başladı. Bunla ilgili olarak birkaç yazı hazırlamış ve sizlere sunmaya çalışmıştık. Yine de tekrar bu cam cephe giydirme konusuna değinmek istedik. Aslında söylenecek şeyleri arşivimizde daha önce de söylemiştik. O nedenle lafı fazla da uzatmak istemiyorum açıkçası. İsterseniz arşivimizdeki o yazıları inceleyebilirsiniz.

7 Temmuz 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 04:24

Prefabrik villa modelleri

Prefabrik villalar özellikle uygun fiyata villa sahibi olmak isteyenlerin çokça ilgisini çekiyor. Bizler de bu nedenle prefabrik villa modellerine üzerine ufak bir inceleme yapıp sizlerle paylaşmıştık. Orada da fiyatlardan ve bu hizmeti Türkiye’de ucuza sağlayanlardan bahsetmiştik. Bu nedenle bunların üzerinde çok da fazla durmak istemiyorum. Ama ilgili bilgileri tabi ki arşivimizde rahatlıkla bulabilirsiniz.

6 Temmuz 2010 Salı

posted by nesin sen? at 04:24

Ucuz prefabrik evler

Ucuz prefabrik evler konut fiyatlarını pahalı bulan ve alternatif çözümler arayanların başvurduğu ilk kaynak olarak karşımıza çıkıyor. Prefabrik ev fiyatları gerçekten de son birkaç yıl içinde kayda değer bir şekilde düştü. Bunlara ait bilgileri arşivimizde sizlere göstermiştik. Eğer bu tarz bir çözüme ihtiyacınız varsa mutlaka farklı markaların da ürünlerine bakın derim. Oldukça farklı fiyat aralıkları söz konusu olabiliyor çünkü.

5 Temmuz 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 04:24

lineadecor banyo 2010

Bakırköy civarında hizmet vermekte olan Lineador daha çok banyo alanında şık ürünlere sahip. 2010 koleysiyonunda daha doğrusu 2010 banyo modellerinde de bunu çok net görebiliyoruz. 2010 fiyatlarına daha doğrusu güncel fiyatlarına ulaşmak için arşivimizi kullanabilirsiniz.

posted by nesin sen? at 01:20

Çelik kapı İzmir

Çelik kapı sadece Ankara da değil aynı zamanda İzmir ve bursa gibi illerimizde de üretimi çokça yapılan bir ürün olarak biliniyor. İzmir deki çelik kapı markaları arasında popüler olan bir isim de Astaş çelik kapı olarak karşımıza çıkıyor. Bu firmanın da oldukça uygun fiyat aralıklarında satış yaptığını söyleyebiliriz. Mutlaka ürünlerine bir göz atın derim.

4 Temmuz 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 04:24

Alüminyum cephe giydirme

Alüminyum cephe giydirme sistemleri uzun süredir kullanılan ve iyi sonuç veren sistemler arasında bulunuyor. Bunun dışında kompozit paneller ile yapılan uygulamaları da görebiliyoruz. Bunların da izolasyon açısından oldukça etkili olduğunu söylersek yanlış olmaz. Bu sistemlerden herhangi birini tercih edebilirsiniz. Ama etkinliği araştırmanızı ve fiyatları kıyaslamanızı öneririz.

3 Temmuz 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 04:23

İç cephe mantolama

İç cephe mantolama sistemleri daha etkili bir izolasyon arayanların sıklıkla araştırdıkları bir diğer konu olarak karşımıza çıkıyor. Aslında oldukça önemli diyebileceğimiz bu konu üzerine nedense nette çok da net incelemeler yok. Bu nedenle bizlerde arşivimizde bu konu üzerine birkaç makale yayınlamaya çalışmıştık. Dilerseniz onlara bakabilir ya da direkt fiyat bölümümüzde fiyatları konusunda bilgi edinmeye çalışabilirsiniz.

2 Temmuz 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 04:23

Ege seramik modelleri ve ucuz fiyatları hakkında

Ege seramik bu aralar uygun fiyatları ve banyo ve mutfak alanındaki kaliteli çözümleriyle Çanakkale ve Yurtbay seramik ile birlikte duymaya başladığımız bir isim olmaya başladı. Sadece zemin alanında değil banyo gibi alanlar için lavabo fiyatları ile de dikkat çeken bir isim olmaya başladı. Bunun dışında tabi fayans, seramik gibi alanlarda da oldukça uygun fiyat aralıklarına sahipler. İncelemizde yarar var diye düşünüyorum.

1 Temmuz 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 05:48