Söve fiyatları

Söveler cephe ürünleri arasında yavaş yavaş popüler olmaya başlamış bir diğer unsur olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatları değişen bu ürünlerde rakamları etkileyen en büyük unsurun modellerin olduğunu söyleyebiliriz. Farklı söve modellerinde kullanılan malzemeler fiyat aralıklarında da önemli değişiklikler olmasına neden olabiliyor.

31 Mart 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 05:32

Seramik Fiyatları

Seramik çeşitleri açısından en zengin markaların başında bana göre Çanakkale seramik ile Vitra geliyor. Tabi ki bu markaların dışında Kütahya seramik ve toprak seramik gibi markalarında modellerini göz ardı etmemek gerekir. Fiyatları da bu dört lider diyebileceğimiz markalar arasında çok fazla oynamıyor ama bunlara kıyasla piyasada çok daha ucuza seramik bulabilirisiniz. Seramik çeşitleri ile ilgili olarak arşivimizdeki ucuz seramik yazısına da bakabilirsiniz.

30 Mart 2010 Salı

posted by nesin sen? at 05:31

Klozet fiyatları

Klozet fiyatları özellikle bu aralar gündeme gelen akıllı klozetlerle birlikte biraz ucuzlamaya başladı. Bauhaus gibi yapı marketlerde ucuz fiyatlara klozetleri temin edebilmek artık mesele değil. Bunun dışında Koçtaş gibi ya da tezken gibi yerlerde de ucuza klozet bulabilirsiniz. Klozet fiyatlarından ziyade önemli olan bir diğer konu da tercih ettiğiniz klozetin modeli. Özellikle asma klozetlerin çok daha şık durduğunu, biraz daha pahalı olduğunu fakat her yerde uygulanamayacağınız söylememiz gerekir.

29 Mart 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 05:31

Stropiyer fiyatları

Stropiyer fiyatları kartonpiyerlere nazaran biraz daha ucuzdur diyebiliriz. Özellikle tavan kaplama gibi alanlarda kartonpiyerlere nazaran son zamanlarda çoklukla tercih edilen stropiyer fiyatlarının ucuzluğu bunun en büyük nedenlerinden biri. Bunun dışında stropiyerlerin bu ucuz diyebileceğimiz fiyat aralıklarından dolayı bu aralar kemer gibi ya da asma tavan gibi uygulamalarda da çokça kullanıldığını görüyoruz.

28 Mart 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 05:31

Alçıpan fiyatları

Alçıpanlar daha çok asma tavan sistemleri ile popüler olmuş, bunun dışında kartonpiyer gibi diğer tasarım unsurlarında da kullanılan yapı malzemeleridir. Özellikle hafif olmaları ve kolay kolay sararmaları gibi özellikleleriyle dikkat çeken bu maddeler değişik profil yapıları ile farklı biçimlere getirilebiliyor. Bu ürünlerin yaygın olarak stropiyer ve kartonpiyerlerde ve bölme duvar uygulamalarında kullanıldığını ve fiyatlarının da uygun olduğunu söyleyebiliriz.

27 Mart 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 05:30

Abajur modelleri

Abajürler aydınlatma sektöründe klasik tasarım arayışında olanların her zaman göz önüne aldıkları birer unsurdur. Dekoratif olmaları ve dekorasyonu benzersiz bir hale getirmeleri bu ürünlerin ev dekorasyonuna kattıkları en büyük etmenlerden biridir. Her ne kadar bu aralar çok da trend ya da moda sayılmasalar da özellikle oturma odası gibi mekânlarda bu tarz ürünleri kullanarak sıra dışı bir tasarım elde edebilirsiniz. İlerleyen günlerde de abajur süslemesi çeşitlerini sizlere sunmaya çalışacağız.

26 Mart 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 05:30

Kartonpiyer fiyatları

Kartonpiyer modelleri ve fiyatları dekorasyon üzerindeki etkisi ile birçok kişinin araştırmaya başladığı konular arasında bulunmaya devam ediyor. Değişik uygulama örneklerini ve özellikle asma tavan gibi alçıpan ağırlıklı uygulamalardaki kullanımlarını sizlere göstermiştik. Bu kartonpiyerlerle ilgili bir diğer konu ise sahip oldukları profil yapılarının çeşitliliği Değişik modellerin farklı profil yapılarına ve buna bağlı olarak farklı tasarımlara sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

25 Mart 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 05:30

Amerikan siding fiyatları

Amerikan ya da Amerikan siding fiyatları piyasada en çok kullanılan ve en yaygın markalardan biri olduğundan dolayı pek de ucuz sayılmaz. Kaplama ve cephe kelimeleri bir arada kullanıldığından gündeme gelen izolasyon gibi uygulamaların bir numaralı ismi birçok ustaya ve sektördeki kişiye göre Amerikan sidingdir. Bu nedenle genel olarak pahalı aralıklarda alıcı bulduğunu söyleyebiliriz.

24 Mart 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 05:29

Murfak Fayans

Mutfak fayans modelleri dekorasyon üzerinde direkt etkisi olan unsurlardandır. Fayanslar daha çok banyolarda kullanılsa da mutfaklardaki uygulamalarını da sıklıkla görüyoruz. Çanakkale seramik çeşitleri bu alanda en bilinen ürünler arasında yerini alıyor. Tabi ki inşaat sektöründe hizmet veren diğer firmalarında oldukça şık mutfak fayansı modelleri mevcut.

23 Mart 2010 Salı

posted by nesin sen? at 03:16

Ampul Resimleri

Ampul resimleri özelikle tasarruflu ampullerle birlikte gündeme gelen bir konu oldu. Daha ço lamba olarak da bilinen bu aydınlatma ürünleri farklı şekillerde de olabiliyor. Bunlarla ilgili fotoğrafları arşivimizde görebilirsiniz. Bunların balık şeklinde olanı veya daha düz lamba şeklinde olanları da mevcut ama öyle işte.

22 Mart 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 03:16

Ucuz Seramik

Ucuz seramik denilidğinde akla ilk olarak Vitra ya da Çanakkale seramik gibi markalar gelmiyor tabi ki. Ama atlanan önemli bir nokta uygulama masrafları ve uygulamalarda kullanılan yapıştırıcı gibi ürünlerin fiyatlarıyla birlikte bu fiyatların yukarı çekilmesidir. Eğer gerçekten ucuza maletmek istiyorsanız ya uygulamayı kendiniz yapacak ve defolu ürünler kullnacaksınız ya da bu sektörde bir tanıdğınız olması gerkeiyor.

21 Mart 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 03:15

Havuz Fiyatları

Havuz giyatları tercih ettiğiniz havuz türüne göre tahmin edebileceğiniz gibi farklılık gösteriyor. Bunun dışında yüzme havuzu fiyatlarından bahsetmek gerekirse hafta sonu gidebileceğiniz türden havuzların bulundukları mevkiye göre farklı fiyat aralıklarında olabiliğini söyleyebiliriz. Özel işletmelerin ne yazık ki fiyatlarını belirleyen bir yönetmelik yok ve kafalarına göre hatta adamına göre fiyat belirleyebiliyorlar.

20 Mart 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 03:15

Granit Taşı

Granit taşı bu aralar özellikle mutfak tezgahlarında sıkça tercih edilen bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Maliyetin mermere göre daha uygun oluşu ve dekorasyon ve sağlamlık açısından da bazı avantajlarının bulunması insanları buna yönlendiriyor. Granit taş çeşitleri ile ilgili olarak önceki yazılarımızı da inceleyebilirsiniz.

19 Mart 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 03:15

Fayans Nasıl Döşenir

Fayans uygulamarından sonra sıklıkla karşılaştığımız bir diğer soruda fayans nasıl döşenir oluyor. Fayans döşemenin bir çok tekniği var. Doğal olarak zemine ya da duvara fayans döşeme işlemleri oldukça farklı oluyor. Bunun dışında uygulamanın yapıldığı yere göre yani mutfak banyo gibi mekanlara göre de birkaç farklı nokta var. Bunlarla ilgili olarak arşivimizdeki fayans nasıl döşenir yazısını inceleyebilirsiniz.

18 Mart 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 03:14

Kapı Bursa

Bursa kapı üretiminin ve dağıtımının yapıldığı şehirleriz arasında bulunuyor. Bir çok çelik kapı, Amerikan kapı firmasının bursa civarında da hizmet verdiğini söyleyebiliriz. Bu firmaların aynı zamanda parke, pencere gibi ürünlerde de imalatı ve satışı bulunuyor. Güncel fiyat listesi için bunlarla temasa geçebilirsiniz. Bursa bir çok firma için farklı modellerinin bulunduğunu söylememe gerek yok sanırım.

17 Mart 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 03:14

Seramik Fiyatları

Seramik hem banyolarda hem mutfaklarda kullandığı için yapı sektörünün sıkça kullanılan ürünlerinin arasında bulunuyor diyebiliriz. Özellikle Yurtbay ve Çanakkale seramik uygun seramik fiyatları dikkat çeken markalar arasında bulunuyor. Uygun derken tabi ki piyasada bunlardan çok daha ucuza seramik bulabilmeniz mümkün fakat uygulama masraflarıyla birlikte net karşılacağınız fiyat bunlara yakın oluyor.

16 Mart 2010 Salı

posted by nesin sen? at 03:13

Seramik Modelleri

Seramik modelleri denildiğin akla daha çok banyol gibi mekanlarda yer kaplaması ya da döşemesi olarak kullanılan seramiklerin renk seçenekleri geliyor. Her ne kadar renkten farklı olarak desenler de kullanılabilse de bu gibi mekanlarda özellikle zeminlerde düz renklerin tercih edildiğini görüyoruz. Bu alanda Yurtbay seramik ve Çanakkale seramik uzun bir süredir hizmet veriyor bu markalarla yapılmış uygulama örnekleri internette çokça mevcut.

15 Mart 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 03:12

dolap çeşitleri

Dolap çeşitleri daha çok mutfak ve banyo dolapları olarka düşünülse de aslında oturma ve yatak odalarında kullanılan gömme dolap gibi ürünlerde bulunuyor. Dekorasyon alanında uzun süredir hizmet veren istikbal gibi markalarında tüm bu alanlarda farklı mutfak çeşitlerinin bulunduğunu söylerebiliriz. Bunların dışında raylı dolapları da göz ardı etmemek gerekir diye düşünüyorum Tüm bu sistemler hakkında detaylı bilgili mobilya firmalarının showroomlarında da bulabilirsiniz.

14 Mart 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 03:12

amerikan mutfak modelleri

Hem kullanılabilirliği hem de şık tasarımlarıyla dikkat çeken Amerikan mutfak modelleri son zamanda bir çok mekanda çokça kullanılıyor, tercih ediliyor. Oldukça hoş bir tasarıma sahip olan bu mutfak modellerinde önemli olan bir konu ise dolaplar. Büyük ve kullanımı rahat olan mutfak dolapları gerçekten bu modellerin tercih edilmesinde büyük rol oynuyor. Mutfak alırken dikkat edilmesi gerekenlerin başında sanırım bunlar yer alıyor.

13 Mart 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 03:12

seramik karo

Seramik karo denildiğinde Toprak Seramik’in birbirinden şık ürünleri aklımıza geliyor. Bunun dışında yapı ve seramik alanında köklü firmalardan olan Vitra’nın ürünleri de son derece popüler. Özellikle sıva ve kaplama üzerine uzmanlaşmış ustaların bu gibi ürünlerde hizmet verdiğini de söylememiz gerekiyor. Tüm bu ürünlerde birbirinden şık renk seçenekleri de bulunuyor. Yukarda saydığım markalarında dışında uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Kütahya porselen’in ürünlerine de bakabilirsiniz.

12 Mart 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 03:12

Ucuz kapı

Ucuz kapı modelleri denildiğinde akla çelik kapılardan ziyade Amerikan tipi, panel kapılar geliyor. Bunlar hem ucuz, uygun fiyat aralıklarında temin edilebiliyorlar hem de oldukça dekoratif ve şık sonuçlar veriyorlar. Dikkat edilmesi gereken noktaların başında da kurulum hakkında gerekli teknik bilgiye sahip olmak geliyor. Yoksa bir usta ile birlikte çalışmaya karar verebilirsiniz.

11 Mart 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 03:11

Ucuz Fayans

Ucuz fayans son zamanlarda oldukça araştırılan bir konu. Bu ürünlerin taban fiyatı 15-20 lira civarında da lsa aslında piyasada bunlardan da ucuza fayans bulabilmek mümkün. Ama uygulamalarda bu fayansların zorluk çıkarttığını ve o kadar da kaliteli olmadıklarını düşündüğümüzde bu fiyatı gözden çıkartmak daha mantıklı gibi geliyor. Ucuz fayans alsanız bile diğer uygulama malzemeleri ile birlikte net fiyatın daha yüksek olacağını da düşünmek gerekir.

10 Mart 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 03:11

asma tavan fiyatları

Asma tavanlar alçıpan denildiğinde ya da uygun fiyatlara güzel çözümler istendiğinde tercih edilen uygulamalar arasında bulunuyorlar. Ekonomik modellerinde, şık modellerinde salon ve oturma odası gibi mekanlarda uygulandıklarında çok güzel sonuçlar verdiğini söylersek yanlış olmaz. Dikkat edilmesi gerekenlerin başında ise fiyatları direkt etkileyen panel profilleri yer alıyor.

9 Mart 2010 Salı

posted by nesin sen? at 03:10

yemek masası fiyatları

Yemek masaları her ne kadar ev mobilyası değil de daha çok ihtiyacı gibi görünse de dekorasyon üzerinde büyük etkisi olan ürünlerdendir. Bu gibi ürünler daha çok sandalye ve masa takımı olarak satılıyorlar. Bir çok mobilya mağazası ve yapı markette de farklı yemek masası modellerini değişik fiyat aralıklarıyla görüyoruz.

8 Mart 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 03:10

kalebodur fiyatları

Kalebodur fiyatları dediğimizde aklımıza ilk olarak Çanakkale seramiğin hizmet verdiği ve bur çok fayans ve seramik ustasına göre alanında en iyi markalardan birinin liste fiyatları geliyor. Bunlarla ilgili olarak birkaç gün önce sizlere bir liste sunmuştuk. Bundan da detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bunun dışında fazla popüler olmayan diğer firmalarında çok güzel ürünleri bulunuyor. Bunları da göz önüne almak gerek.

7 Mart 2010 Pazar

posted by nesin sen? at 03:10

Banyo fayans modelleri ve Ucuz Banyo fayansı fiyatları

Banyo fayansları son zamanlardaki modelleri ve uygun fiyatları dikkat çekmekten olan bir diğer dekorasyon ve yapı unsurudur. Bildiğiniz gibi fayanslar hem banyolar da hem de mutfaklarda şık bir tasarım elde edilmesinde kullanılıyor. Bunun dışında bu ürünlerin temizliği de kolaylaştırdığını göz ardı etmemek lazım. Her ne kadar granit uygun fiyatı nedeniyle tercih edilse de seramiklerin yerini alamayacak gibi duruyor.

6 Mart 2010 Cumartesi

posted by nesin sen? at 03:09

Fayans Ustası

Fayans ustaları son zamanlarda İstanbul, Ankara gibi şehirlerimizde yoğunluğu artan bir inşaat mesleği olarak karşımıza çıkyıor. Farklı ürünlerin tesisatı ile de ilgilenen ustalar fayans ve seramik gibi alanlarda da uzmanlaşmış durumdalar. Çok profesyonel bir uygulama istemiyorsanız bu tarz ustalar ile de çalışabilirsiniz. Açıkçası bu tarz işleri yapacak döşeme ustası bulmak o kadar da zor bir iş değil.

5 Mart 2010 Cuma

posted by nesin sen? at 03:08

cam tuğla fiyatları

Cam tuğlalar özellikle yapılara dekorasyon uygulaması yaparken şık durdukları için tercih edilen ürünlerdir. Bir önceki yazımızda da bu ürünler ile yapılan, tasarlanan duvarların dekorasyon için ne kadar güzel sonuçlar sağladığını görmüştük. Bu dekoratif ürünlerle ilgili farklı görünümler için arşivimizdeki yazılara bakabilirsiniz.

4 Mart 2010 Perşembe

posted by nesin sen? at 03:08

banyo dolapları fiyatları

Banyo dolaplarına ait güncel fiyatları yaklaşık bir hafta önce mutfak ile ilgili yazdığımız makale de kısmen de olsa sizlere sunmaya çalıştık. Bu ürünlerdeki önemli noktalardan ve dekorasyon üzerindeki etkilerinden vs. bahsettik. Bunlarla alakalı olarak yazılara göz atabilirsiniz. Özellikle son zamanlarda farklı profil yapılarının bu ürünlerde alırken dikkat edilmesi gereken noktalar arasında bulunduğunu söylersek sanırım yanlış olmaz.

3 Mart 2010 Çarşamba

posted by nesin sen? at 05:52

brillant yatak örtüsü fiyatları

Brilliant hem ucuz yatak örtüsü fiyatlarıyla hem de nevresim takımlarında kullanıldığı sıra dışı tasarımlarla ilgi çeken bir firma olarak bu aralar popülerliğini koruyor. Bunun dışında Brilliant’ın perde sektöründe de birbirinden güzel ürünlerinin olduğunu söyleyebiliriz. Yatak örtüsü ve nevresim dediğimizde akla gelen ilk firmalardan biri olan Brilliant’ın 2010 güncel fiyat listesini arşivimizde görebilirsiniz.

2 Mart 2010 Salı

posted by nesin sen? at 11:47

Granit fayans

Granit ve fayans karşılaştırmasını önceki yazılarımızda yapmıştık. Bunların dışında mermerin ve seramiğinde bu ürünler ile karşılaştırıldığın söyleyebiliriz. Maliyet ve uygulama kolaylığı açısından granit mantıklı gibi dursa da model sayısının azlığı gibi nedenlerden dolayı tüketicilerin çoğunun hala mermer ya da fayans gibi ürünlere yöneldiğini söyleyebiliriz. Fayans ustaları ise her türlü alanda hemen hemen farklı uygulamalara yer veriyorlar.

posted by nesin sen? at 11:45

seramik yapımı ve Seramik yapım teknikleri

Seramik yapımı oldukça uzun bir süreçtir. Bu nedenle seramik nasıl yapılır sorusuna verilecek kısa bir cevap yok. Hem sanat amaçlı hem de yapılarda dekorasyonu güçlendirme amaçlı olarak kullanılabilen seramiklerin elde edilme aşamaları ve bu aşamalarda kullanılan teknikler ile ilgili olarak arşivimizdeki alakalı kısmı inceleyebilirsiniz. Bunun dışında çömlekçilerde kullanılan sanata yönelik teknikler için ilgili adreslere bakabilirsiniz.

posted by nesin sen? at 05:51

Ucuz Ahşap kapı Fiyatları ve En güzel Ahşap Kapı Modelleri

Ahşap kapı modelleri özellikle Amerikan kapı olarka bilinen ve dekorasyon açısından oldukça önemli olan ürünlerdir. En başta fiyatlarının ucuz olmasından dolayı şüpheyle yaklaşanlar, ürünlerin aslında kaliteli olduğunu fark ediyorlar. Bunun dışında panel ve pencereler ile de sıklıkla kullanıldıklarını görüyoruz.

1 Mart 2010 Pazartesi

posted by nesin sen? at 05:51